0172 420 577   info@lvanbeusekom.nl
Diensten
  • Verbouwing
  • Dakkapel
  • Opbouw
  • Aanbouw

Verbouwing

Verbouwing

Met het verbouwen van je huis maak je het wonen niet alleen aangenamer, het is ook een mooie investering met het oog op eventuele verkoop.

Er zijn meerdere manier waarop je dit kunt realiseren. Denk maar aan het plaatsen van een dakopbouw, dakkapel of een aanbouw. Hiermee vergroot je de leefruimte aanzienlijk en zo ook de waarde van uw woning.
Verder kunt u denken aan bijvoorbeeld de verbouwing van uw keuken, badkamer of toilet

Bij Timmer- en aannemersbedrijf van Beusekom is geen klus ons te klein of the groot. Wij geven u altijd advies op maat. Hierbij kijken we naar uw wensen, de mogelijkheden en uw budget. Dit doen we geheel vrijblijvend.

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op via telefoon of via ons contactformulier

Dakkapel

Dakkapel

Door een dakkapel te plaatsen, creëert u meer leefruimte. U kunt elke zolder omtoveren tot een extra slaap- of studeerkamer.

Voor het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde van de woning is in de meeste gevallen geen bouwvergunning/omgevingsvergunning  nodig. Aan de voorkant is de kans groot dat u wel een nodig heeft. Bij het aanvragen van een vergunning voor het laten plaatsen van een dakkapel heeft u nodig. Zelfs als uw zonder vergunning aan de slag kan zijn deze nog steeds erg belangrijk.

Dakkapellen zijn er in verschillende soorten en maten. Door middel van een vrijblijvend gesprek, kunnen wij u wensen opnemen en u een advies op maat geven.

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op via telefoon of via ons contactformulier

Opbouw

Opbouw

Wil je de woning groter maken en 1 of meer kamers toevoegen, dan is een dakopbouw een goede oplossing. Een dakopbouw zorgt voor een extra verdieping op je woning en dus voor extra leefruimte. De waarde van je woning zal toenemen.

Een dakopbouw is op verschillende manieren te bewerkstelligen. Je kunt een opbouw laten maken op een plat dak, zodat je een gehele extra etage er bij krijgt. Bij een dakopbouw met verlengde nok wordt aan een kant de nok verhoogd. En een dakopbouw met gehele nokverhoging wordt aan beide kanten van de nok verhoogd. Zo creëer je dus nog meer ruimte.

De kosten van de bouw van een dakopbouw worden in hoge mate bepaald door de gewenste afmetingen, de gebruikte materialen en het soort woningopbouw.

Door middel van een vrijblijvend gesprek, kunnen wij u wensen opnemen en u een advies op maat geven.

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op via telefoon of via ons contactformulier.

Aanbouw

Aanbouw

Wil je graag groter wonen maar niet verhuizen? Dan is een aanbouw een passende oplossing. Maar voordat je van je grotere huis kunt genieten, is er een aantal belangrijke stappen te doorlopen. Want wat is er mogelijk? Heb je een vergunning nodig? En past je beschikbare budget bij de wensen?

Een aanbouw of uitbouw is een bouwwerk dat u tegen uw bestaande woning aanbouwt en dat direct in verbinding staat met het woonhuis. Dit kan een garage of berging zijn, maar ook een uitbouw van uw woonkamer of keuken.

Er zijn diverse bouwmethoden mogelijk voor uw verbouwing. Mede afhankelijk van het type verbouwing, de maximaal toelaatbare belasting, uw budget en uw voorkeur zal een bouwmethode gekozen worden.

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op via telefoon of via ons contactformulier.

© Beusekom 2017 - Website & SEO door LokaalGevonden